Beszéljünk egy kicsit a halakról…

Egy új piacot meghódítani nem könnyű… Aki ilyesmire vállalkozik, annak sok kihívással kell szembenéznie. Elhivatottan kell hinni a vízióban és a nehézségekre érdemes kihívásokként tekinteni, a hátrányokból pedig előnyöket kovácsolni. Előző blogunkban megismertettük veletek a Futárom.com történetét, most pedig mesélünk nektek egy kicsit a halakról.

pexels-photo-932638.jpeg

Tudjuk jól, hogy vannak már nagy múltú, egész világot lefedő futárcégek. Mivel világszintűek és naponta elképesztően sok csomagot szállítanak, nem mindig megy náluk minden a legsimábban. Néha elkeveredik a csomag, késik a futár, nem veszik fel a telefont és még sorolhatnánk… Ők nagyhalak. Mi pedig nem nagyhalak vagyunk, hanem gyors halak. Küzdenünk kell azért, hogy nagyra nőhessünk.

pexels-photo-1240197.jpeg

A kishalak élete a folyamatos mozgásról szól, különben a nagyok felfalják őket. A Futárom.com-nál tudjuk, hogy milyen ez. Mivel csak nem régiben úsztunk át a futárcégek hatalmas óceánjába, még mindig sok mindennel ismerkedünk. De még annál is gyorsabban úszunk. Ha nem úsznánk ilyen gyorsan, a nagyok bekapnának minket.

hai-3347787_1280.jpg

Éppen ezért…

  • …mi nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy elégedetlenek legyenek az ügyfeleink.
  • …a csomag, amit feladsz, garantáltan meg fog érkezni.
  • …ismeretlen fogalom számunkra a pontatlanság.
  • …biztosra megyünk abban, hogy megbízható futárokat alkalmazzunk.
  • …bármikor elérsz minket, ha szükséged van ránk.

pexels-photo-889929.jpeg

És mivel nem vagyunk nagyhalak, nem fogod magad egy tömött akváriumban érezni, ha velünk szeretnél csomagot szállíttatni. Mindig lesz olyan kollégánk, aki felveszi Neked a telefont. És mindig időben meg fog érkezni a csomagod.