Ezért szállíttass a Futárommal

Valamit otthon felejtettél? El kéne vinni néhány bútordarabot a város vagy épp az ország túlsó felére? Nincs autód, vagy ha van is, nem elég nagy, hogy haza hozd az újonnan vásárolt tévédet? Ezért vagyunk mi!

fb_prof.png

Ne pocsékold az idődet

pexels-photo-707582.jpeg

Kinek van kedve órákat ülni a forgalmi dugóban, hogy a város túloldalán elintézzen valamit? A Futárommal szinte bármit szállíttathatsz, tehát nem kell személyesen elmenned a megrendelt dolgaidért.

Adj fel nagyobb méretű csomagokat jóval kevesebbért

chair-1840011_1280.jpg

Vannak esetek, amikor a Futárom lehet a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldás az olyan terjedelmesebb dolgok szállításánál, mint például egy kanapé. Ha nem hiszed, nézd meg magad az oldalunkon található közösségi futárok árajánlatait.

Nálunk a nyugi a tuti

pexels-photo-920382.jpg

Személyre szabott, háztól-házig szállítás. Ellenőrzött futárokkal dolgozunk, akik pontosan akkor és oda érkeznek meg, ami neked kényelmes. Mindemellett pedig a telefonod képernyőjén követheted nyomon, hogy éppen melyik sarkon jár a csomagod, köszönhetően GPS nyomkövetést biztosító innovatív funkciónknak.

Személyre szóló csomagfelvétel- és leadás

calves-540519_1280.jpg

Legyen szó karácsonyi bejgliről, kiskutyáról vagy épp egy újonnan vásárolt bringáról. A Futárom a Te igényeid szerint működik. Személyes, háztól-házig terjedő csomagszállítás olcsón. A postán sorban állni nem nagy élmény. Tudjuk, próbáltuk.

Érjen oda gyorsabban

pexels-photo-804128_1.jpg

A Futárom oldalán szinte biztos, hogy találsz olyan futárt, aki épp abba az irányba tart, ahová Te szeretnél csomagot szállíttatni. Kisebb távolságok esetét még akár aznap/ másnap is leszállításra kerülhet a csomag.

Olcsóbb, gyorsabb, zöldebb

nature-sky-sunny-clouds.jpg

Te is jártál már úgy, hogy többe került a szállítás, mint maga a csomag? Vagy késett a futár? A mi megoldásunk olcsó, gyors és azáltal, hogy a futárok a meglévő erőforrásaikat használják fel, a környezetet is kímélik.