Így szállíttathatsz csomagot a mobiloddal olcsón

Nem újdonság már, hogy a taxizást forradalmasította az Uber. A dolog rém egyszerű volt. Ahelyett, hogy taxiért telefonáltál volna, csak jelezted a telefonos app-ban, hogy fuvarra van szükséged, és már jött is valaki, aki pont arra járt. Gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb volt, mint a hagyományos megoldások. Mellesleg találkozhattál jófej emberekkel is. Na most ugyanez jött meg, csak a csomagszállításban.

pexels-photo-799443_1.jpg

Hogy nézett ki eddig a csomagszállítás? Rendeltél valamit a neten, meg volt adva, hogy mikor jön ki az árud, majd vártad, hogy a küldő által megadott időben hozza a postás vagy a futár. Előfordulhattak pontatlanságok vagy magasabb árak. Fixek voltak a szerepek is. Te és a futár. A futár és Te. Teljesen más világ voltatok. Ha pedig valamiért panaszkodni akartál, akkor hívogathattad az ügyfélszolgálatot, ami szintén egy több lépcsős folyamat a legtöbb helyen.

pexels-photo-263564.jpg

Nemrégiben azonban megjelent a piacon a magyar fejlesztésű Futárom.com, ami alapjaitól gondolta újra az egész műfajt. Elment a gyerek táborba és otthon hagyta a fogkeféjét? Bejglit küldenél karácsonyra a határon túli rokonodnak? Vagy esetleg a neten hirdetett, kézzel festett vázádat szeretnéd eljuttatni a vevőnek, és nem bánnád, ha egy darabban érne oda a küldemény? Netán egy cuki kutyust küldenél a kedvenc unokaöcsédnek?Csak kapd elő a mobilod, hirdesd meg a Futárom.com-on, hogy van egy szállításra váró csomagod és már böngészhetsz is az éppen feléd járkáló közösségi futárok között.

pexels-photo-915051_1.jpg

A legszebb az egészben, hogy a futárral Te állapodhatsz meg személyesen az árról és a csomag felvételének/ leadásának időpontjáról, tehát az egész rendszer a Te kényelmedet szolgálja. A biztonság pedig egyáltalán nem kérdés, mert a szállítás ideje alatt végig láthatod a telefonod képernyőjén, hogy épp melyik utcasarkon kanyarodik be a futár a csomagoddal.

pexels-photo_3.jpg

Mellesleg semmi akadálya nincs annak, hogy feladóból futár legyen, a futárból pedig feladó. Bármikor cserélhettek szerepet. Ha úgy tartja kedved, Te is szállíthatsz csomagot valamelyik utad során, a fuvardíjból pedig csökkentheted az üzemanyagköltségedet. A hagyományos szolgáltatásokkal ellentétben itt nem kell semmilyen komolyabb vizsgálaton vagy adminisztrációs folyamaton átesned. Pusztán annyi a dolgod, hogy beregisztrálsz a rendszerbe, és ha megfelelsz néhány pofonegyszerű alapkövetelménynek, már böngészhetsz is a szállítandó csomagok között.

pexels-photo-236452.jpg

A rendszer teljesen automatizált, tehát minden digitálisan zajlik. Nem kell készpénzzel sem bajlódnod, mert a fizetés bankkártyán keresztül történik meg, amint a csomag megérkezett a célállomásra.

pexels-photo-919436_1.jpg

Tehát akkor foglaljuk össze, hogy miért éri meg a Futárom.com-ra csomagot feltölteni:

  • Olcsó
  • Gyors
  • Praktikus
  • Egyszerű
  • Szinte bármit feladhatsz
  • +1 Jófej emberekkel találkozhatsz