Túlélési útmutató a karácsonyi csomagküldéshez

Közeleg a karácsony, egyre jobban áthat mindnyájunkat az ünnepi hangulat. A webshopokat ilyenkor rendszerint megrohamozzák a vásárlók a végtelennek tűnő bevásárlólistáikkal, mint flippergépben a golyó, úgy rohangálnak az elintézendő ügyeikért és tele vannak a naptárjaik különböző összejövetelek garmadájával. Vajon hogyan tehetjük az ünnepi hajszát valamivel nyugisabbá, és spórolhatunk meg egy csomó fejfájást?

pexels-photo-749353.jpg

Egyszerűbben, mint gondolnád. Ha például webshopot üzemeltetsz, add meg az ügyfeleidnek a nekik kijáró kényelmet a Futárom.com háztól-házig terjedő csomagszállító szolgáltatásának formájában. Nem számít, hogy hány karácsonyi szezont vészeltél át eddig. A Futárommal az ideit minden eddiginél egyszerűbbé teheted.

Nagyobb forgalmat szeretnél a webshopodnak? Az ügyfeleid sokkal nagyobb valószínűséggel fognak nagyobb tételekben vásárolni, ha biztosak abban, hogy a megvásárolt csomagjaik egyszerűen és olcsón fognak megérkezni a barátaik vagy rokonaik karácsonyfája alá. És éppen ezért a Futárom a Te tökéletes logisztikai partnered az ünnepi szezonra.

Nem is akarjuk a Jézuskától elvenni az ajándékok kiszállításának becses szerepét, elvégre ez tradíció. Azonban vannak olyan esetek, ahol a Futárom szívesen nyújt egy kis extra segítséget:

  • Nagyobb, terjedelmesebb csomagok, mint például biciklik vagy bútorok, amelyek nem férnek be minden autóba
  • Utolsó pillanatban leadott rendelések teljesítése, amelyeknek AZONNAL meg kell érkezniük
  • Tojáslikőr, bejgli és egyéb finomságok az ünnepi bulikhoz, összejövetelekhez
  • Karácsonyfák, díszek elszállítása
  • Olyan dolgok, amiket pont abban a boltban lehet kapni, ami a lakóhelyedhez képest a város túloldalán van
  • Jótékonysági eseményekre küldött csomagok kézbesítése

pexels-photo-257910_1.jpg

Ahol a meglepetés tényleg meglepetés

Azt akarod, hogy a karácsonyi ajándék meglepetés maradjon? Számíthatsz ránk. Mivel a szállítás ideje alatt állandó kapcsolatban vagy a futárral, pontosan tudni fogod, hogy mikorra várható a csomagod. Innentől fogva nincs más dolgod, mint előtte pár perccel átvinni a gyerkőcöket egy másik szobába, amíg Te a futártól átveszed a csomagot és ügyesen becsempészed azt a fa alá.

Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk vállalati szférában mozogsz, akkor ennél egyszerűbben nem is küldhetnél ajándékokat a kedvenc ügyfeleidnek.

pexels-photo-1261373.jpg

Biztosítsd be magad az ünnepekre

Ne érd be a hagyományos csomagkiszállítási módszerekkel. Mi is tudjuk, hogy nem a legjobb érzés, amikor rendelsz egy laptopot, okostelefont vagy más nagyobb értékű ajándékot, és fogalmad sincs, hogy épp merre jár…

A Futárom háztól-házig terjedő szolgáltatása még biztonságosabbá teszi a karácsonyi csomagküldést. A szállítás ideje alatt állandó kapcsolatban lehetsz a futárrál, valamint a GPS nyomkövetési lehetőségnek hála végig láthatod, hogy merre jár a csomagod.

Ha pedig még ez sem lenne elég, a Futárom állandó internetes ügyfélszolgálattal is rendelkezik, amit bármikor el tudsz érni.

pexels-photo-302810.jpg

Sose fogyj ki a készletből

Karácsonykor nagy a kapkodás, hamar kiürülhetnek a készletek. Ha van egy webshopod, akkor Te sem szívesen látnád, ha az ügyfeleid vásárlás közben a „Nincs raktáron” feliratba botlanának, ugye?

A Futárom ebben is segít. Ha raktártól raktárig kell szállítani valamit, bízd csak ránk, cserébe pedig nem kell azon aggódnod, hogy a népszerű ajándékokat elkapkodják és kiürül a készleted.

Ha valamit még ugyanaznap kell last minute eljuttatni A-ból B-be, akkor a Futárom egy olcsó megoldás. Nem is beszélve arról, hogy mi nem állunk meg 20 másik helyen is, amíg hozzád elérünk. Nekünk Te vagy a prioritás.

archive-1850170_1280_1.jpg

Töltsd édesen az ünnepeket

Add tovább az ünnepi hangulatot a szeretteidnek is. Karácsonyi bejgli, mézeskalács vagy szaloncukor? Csak mondd, hogy hová küldenéd őket és már visszük is.

Háztól-házig kiszállítás egyenesen a címzett kezébe. Az ünnepi logisztika nem is lehetne egyszerűbb, mint a Futárommal. Úgyhogy bízd ránk a csomagjaidat, dőlj hátra és tölts magadnak egy pohár tojáslikőrt.

Élvezd nyugodtan az év legkedvesebb szezonját, a cipekedést pedig majd a Futárom intézi.

pexels-photo-906054.jpg