Így szállíttass kanapét olcsón

A legtöbbünknél a kanapénk jelenti a nappalink középpontját. Azon bújunk össze egy családos filmezéskor esténként, vagy épp arra dőlünk le szundikálni egyet nap közben. Azonban néha eljön a pillanat, amikor el kell szállíttatni valahová azt a kanapét…

pexels-photo-198272.jpg

Egy kanapét elszállíttatni valamivel bonyolultabb, mint küldeni egy képeslapot a nagyinak....

A kanapék általában nagyok, nehezek és a szállításuk nemhogy macerás, de még drága is!

A Futárommal azonban egy kanapé szállítása minimum olyan kényelmes, mint feküdni rajta. A rendszerbe beregisztrálva sec-perc alatt találsz olyan futárt, aki simán bepakolja kedvenc kanapédat a teherautójába és már szállítja is oda, ahová csak kéred.

120611-g-kl864-553-lally-family-move-from-kodiak-housing.jpg

A legtöbb költöztetőcég például hosszú, több lépcsős folyamatokon és várakozáson visz végig, mire eljutsz odáig, hogy egyáltalán a teherautójuk platójára kerüljön a bútorod. A Futárommal viszont ez nagyon egyszerű. Csak meghirdeted a szállításra váró csomagodat és kedvedre böngészhetsz a rendszerben a több, mint ezer(!) fős futárhálózat tagjai között. Amint megtaláltad a számodra megfelelőt, megállapodtok az árról, az időpontokról és a helyszínekről, aztán már úton is van a kanapéd.

pexels-photo-920382.jpg

Ugyan miért ne spórolnál az időn, a költségeken, és tennéd le voksod egy háztól-házig terjedő csomagszállítás mellett? A Futárom gondoskodik róla, hogy a kanapéd olcsón, gyorsan és egyszerűen eljusson egyik helyről a másikra.

Regisztrálj, tölts el csomagot, a többit pedig mi intézzük!