Így szállíttathatsz törékeny csomagokat teljes lelki nyugalommal

Érzékeny, törékenyebb holmikat eljuttatni A-ból B-be nagy kihívás. Főleg azok számára, akik műtárgyakat készítenek vagy forgalmaznak. Náluk ez egy napi szinten felmerülő kérdés. Tény, hogy sok minden múlik a csomagoláson, de legalább ugyanennyire fontos, hogy ki a szállító!

pexels-photo-1148450.jpg

Tegyük fel, hogy rettentően törékeny áruval kereskedsz. Teszem azt csillárokkal, kristály poharakkal vagy éppen kínai, kézzel festett vázákkal! El szeretnéd juttatni az árudat a vevőnek. A biztos védelem érdekében körbe tekered őket egy csomó buborékos fóliával. De még így is abban a tudatban vagy, hogy az értékes csomagod éppen egy teherautó rakterében hánykolódik egy halom másik doboz között! A rakodók kézről kézre adogatják és bármikor leeshet! Nyugodt lennél? Persze, hogy nem!

food-eggs-85080.jpg

Éppen ezért összeállítottunk Neked egy listát különféle tippekről arra vonatkozóan, hogy miként érdemes törékeny holmikat szállíttatni. Sőt, még a megoldást is kitaláltuk: Futárom.com!

 Csomagolási útmutató lépésről lépésre:

  • Csavard be a csomagodat buborékos fóliával

bubble-wrap_2.jpg

A bubis fólia nem csak arra, hogy pattogtassuk! Sosem árt, ha körbe tekered a cuccodat egy-két réteggel. Ezzel kicsit kipárnázhatod, ami ad némi megnyugvást.

  • Ha kell, használj csomagoló dobozt

pexels-photo-761999.jpg

Ha csomagoló dobozba teszed az árudat, adhatsz neki egy kis extra védelmet. Ha hagyományos futárral szállíttatsz, érdemes beszerezned különféle csomagolóanyagokat. Arról nem is beszélve, hogy ha nagyobb méretű a csomagod, az csak tovább növeli a költségeidet!

  • Válassz futárt tudatosan

pexels-photo-684385.jpg

Ha törékeny a csomagod, csak is biztos kezekbe add! A Futárom.com-ot pontosan azok számára hoztuk létre, akik azt akarják, hogy a küldeményük időre és teljes biztonságban érkezzen meg a célállomásra. Ha magadra ismertél, nem kell mást tenned, mint jelezni az oldalunkon, hogy törékeny árud van. Aztán kedvedre böngészhetsz a regisztrált közösségi futárok között, akik között biztosan találsz olyat, aki pont a Neked megfelelő irányba tart és a végletekig ügyel a csomagod biztonságára.

  • Szállíttass kézből kézbe

pexels-photo-842876.jpg

Az egyik lehetőséged, hogy hagyod, hogy a csomagod egy teherautó rakterében hánykolódjon egy csomó másik között. A másik pedig, hogy egy olyan futárra bízod, akinek csak Veled foglalkozik és nem áll meg 30 másik helyen is, mire kézbesíti a csomagodat. A Futárom.com-on a csomagszállítás kézből kézbe történik. Mégis minek költenél rengeteg dobozra és csomagoló papírra, ami akár többe is kerülhet, mint maga a küldemény?

pexels-photo-915051_1.jpg

Éppen ezért specializálódtunk erre. Ha ránk bízod az érzékenyebb árudat, kezdve a nagymama antik asztalától egészen egy pár doboz tojásig, biztos lehetsz benne, hogy garantáltan célba fognak érkezni.