Így segíthet Neked a Futárom az ünnepek alatt

A karácsonyi fények már az ablakodban lógnak, a karácsonyfa már a nappaliban áll feldíszítve, és szinte minden készen áll arra, hogy vendégül lásd a családodat, barátaidat. Viszont valami még hiányzik az idillből: a karácsonyfa alatt pihenő ajándékok látványa!

pexels-photo-717988.jpg

És ekkor jövünk mi. Szállíttasd Te is ajándékaidat a Futárom.com-mal és biztos lehetsz benne, hogy a csomagjaid egészen az ajtódig fognak érkezni. Ennél egyszerűbb módja nem is lehetne annak, hogy az ajándékaid időben a fa alá kerüljenek szentestére.

Szeretnéd tudni hogyan? Megmutatunk három lehetőséget, ahogyan a Futárom ki tud Téged segíteni abban, hogy elkerüld az ünnepi ajándék szállítással járó káoszát.

  • Vedd meg online, a Futárom pedig elviszi Neked

Csak kattintsd és vidd. Miért várnál napokat a megrendelt árudat, ha van lehetőséged rá, hogy akár egy-két nap alatt megkapd a csomagodat? Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy a webáruházak oldalán megveszed, amit csak szeretnél, majd szólsz egy közösségi futárnak, hogy ugorjon már be a cuccodért az üzletbe és hozza el Neked. Azonban nagyon ügyelj arra, hogy a futár megbízásánál minden adatot és részletet alaposan egyeztessetek, hogy ne legyen fennakadás!

  • A törékeny áruk jöjjenek kézből kézbe

Ugyan miért kockáztatnál meg egy törött edényt, ha a Futárom emberei ajtótól ajtóig szállítják azt le Neked, mindezt maximális biztonsággal? A GPS-alapú nyomkövetési lehetőségnek hála teljes lelki nyugalommal kísérheted végig a csomagod útját és biztos lehetsz afelől, hogy épségben oda fog érni hozzád. Ugye, milyen egyszerű?

  • Szállíttasd a túl nagy és túl nehéz cuccokat egyszerűbben és olcsóbban

Lehet, hogy megtaláltad a tökéletes TV-t a lányod szobájába vagy egy új peca felszerelést apukádnak. Viszont sehogy sem tudod őket elhozni, mert nincs autód, a hagyományos házhozszállítás pedig túl időigényes. Ugyancsak itt jövünk mi a képbe.