Műtárgyad van? Elvisszük!

Talán épp van egy galériád és találtál egy tökéletes festményt. Esetleg friss házas vagy és vettetek egy szépen bekeretezett képet a nappalitokba. Vagy lehetsz akár egy feltörekvő művész is, aki az alkotásait árulja egy művész fesztiválon. Bármelyik is legyél ezek közül, sosem lehetsz elég óvatos, ha műtárgyat készülsz szállítani.

pexels-photo-354939.jpg

Sokan azt mondanák, hogy a hatékony szállítás egyszerre tudomány és művészet. Utóbbi esetében még kifejezetten drága is. De ennek nem feltétlenül kell így lennie. Éppen ezért összegyűjtöttük a legjobb technikákat arra az esetre, ha biztonságosan és olcsón szeretnél bármilyen műtárgyat szállíttatni országszerte. Tehát a Futárom.com-mal.

  1. Mérd le a küldeményedet

Mikor a Futárommal szállíttatsz el egy műtárgyat, nyilván mi sem várjuk, hogy milliméterre pontosan add meg a csomagod méretét. Azonban komoly méretbeli eltérések vannak egy festmény vagy egy szobor között, ezért mindegyikhez más fajta jármű szükséges.

A Futárjaink szinte mindent vezetnek. A biciklitől kezdve egészen a teherautóig nálunk bármit megtalálsz. Egyszóval a csomagod méretének helyes megadása elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláld a számodra megfelelő futárt.

  1. Ügyelj a gondos csomagolásra

Ha a Futárommal szállíttatsz, nincs szükséged különösebben speciális csomagolásra. Ettől függetlenül sosem árt, ha szállításra váró árudat lefeded mondjuk egy pokróccal vagy bubis fóliával, csupán biztos, ami biztos alapon. És ha már biztonság, akkor a GPS-alapú nyomkövetési lehetőségnek hála mindig tudni fogod, merre jár épp a csomagod.

  1. Tisztázz le mindent előre

Mikor a Futárral egyeztetsz, alaposan beszéljétek meg, hogy milyen állapotok uralkodnak a felvételi, illetve leadási helyszíneken: például, hogy van a lehetőség parkolásra? Szükséges-e segítség a műtárgy elmozdításához? Kell-e bármilyen szállító eszköz? A csomag feladásánál ezeket érdemes jelezned a leírásodban.