Ha unod a sorban állást a zöldségekért

Hosszú munkaórák, egyre inkább csak bővülő lista a tennivalókról, na meg az otthon meleg kényelme. Csupán néhány egyszerű indok, amiért a zöldség vásárlás sokak számára macerát jelent. Ők azok, akik számára a házhoz szállított zöldségek igazi megkönnyebbülést jelenthetnek.

fb_prrrrrrrrrof_1.png

Te is hallottál már a Zöldséges.com-ról, ugye? Magyarország legnagyobb közösségi futárhálózataként hatalmas felelősséget érzünk a fenntarthatóságért. És ezt most már nem csak a környezetkímélő csomagszállítással fejezzük ki, hanem azzal is, hogy a magyar gazdákat segítjük, a vásárlókat pedig friss áruhoz juttatjuk.

 pexels-photo-1367243.jpg

A Zöldséges.com-mal egyesítve erőinket hamarosan lehetőséget nyújtunk arra, hogy az internetes piactéren vásárolt zöldségeket és gyümölcsöket minél hamarabb házhoz szállítsuk. Azok számára, akiknek a hagyományos bolti bevásárlás kényelmetlenséget okoz, vagy esetleg túl szoros időbeosztás szerint élnek, hatalmas segítség lehet, ha az interneten rendelt zöldségeiket a számukra megfelelő időpontban vehetik át otthonuk ajtajában.

 pexels-photo-1435904.jpg

A Futárom.com lételeme pedig nem más, mint az abszolút rugalmasság. Te döntöd el, hogy mit, mikor és hová szeretnél elszállíttatni. Most pedig megkapod ugyanezt a lehetőséget a zöldség vásárlásban is. Ha éppenséggel mezőgazdasági termelő vagy, akkor ne habozz meghirdetni termékeidet a Zöldséges.com-on, ha pedig esetleg vásárolni szeretnél, néz szét az oldal egyre jobban bővülő kínálatában.